HomeAbout usOntmoet ons

ONTMOET ONS

(Vak)beurzen, open dagen en relatiedagen zijn dè gelegenheid om persoonlijk met de adviseurs van Bosch Beton in contact te komen. Wij ontmoeten u dan ook graag!
Echter, vanwege het coronavirus en de geldende maatregelen is onze deelname aan beurzen en/of open dagen voor 2021 nog onzeker en niet definitief vastgesteld. Zodra de maatregelen dit toelaten en wij zullen deelnemen aan beurzen, open dagen of relatiedagen kunt u dat hier bekijken. Ook communiceren wij dit via onze social media, website (onder Nieuws) en in de beursagenda.
Eventuele vragen over of verzoeken tot deelname aan beurzen, open dagen, relatiedagen of anderszins vragen wij u te richten aan marketing@boschbeton.nl.

Meer over dit evenement

AMSTERDAM WEGENBOUW 2020

Bosch Beton is in vijftig jaar uitgegroeid tot marktleider in Nederland voor prefab keerwanden. Jarenlange ervaring, continueonderzoek, productinnovaties en snelle levering uit voorraad staan garant voor beste keerwanden in de markt. Ons team van adviseurs staat voor u klaar om u te voorzien van advier op maat. Bosch Beton is in vijftig jaar uitgegroeid tot marktleider.